beats by dre cheap

Ako me pitaju za najljepšu ljubavnu priču, ispričat ću im našu.

Sve bajke na ovom svijetu su ništa u odnosu na onu koju je on napravio od mog života. I zato mi je samo on dovoljan. I kada njegovo lice prvo ugledam ujutro, znam da sam najsretnija žena u svemiru.

[IMG]http://i65.tinypic.com/282kdv7.jpg[/IMG]
Svaki poljubac, svaki zagrljaj.. svako ono "volim te". Svaka svađa i pomirenje.. Svaki provedeni tren sa tobom govori mi da je naše izgovoreno DA bilo nešto najbolje što smo mogli uraditi. Za sve ove godine koliko smo skupa, nikada mi nije bilo ljepše. Nikada se nisam osjećala smirenije, sretnije. Sve je napokon na svome mjestu, onako kako je trebalo još odavno biti. I sada znam kako neke stvari vrijedi čekati, jer sada napokon znam kako je disati kroz nečije dodire, disati sa nekim kao jedno. I biti istinski sretan. Dobro je kad imaš nekoga s kim možeš biti neograničen. S kim možeš ići. S kim se možeš vraćati. A najbolje od svega je što imaš nekoga s kim možeš ostati.
[IMG]http://i64.tinypic.com/2llja0m.jpg[/IMG]
Volim te.
Jer si sve ono za čim sam tragala cijelog života. Želim nam da se svaki dan smijemo kao onog osmog oktobra. I da svaki dan gledamo jedno u drugo kao tad.

Moj si svemir, dišem kroz tvoje dodire.
http://sevelmado.blogger.ba
27/12/2018 23:19